Logo Universiteit Utrecht

ICT Introductie Geesteswetenschappen

ICT & Media

ICT & Media is onderdeel van de Faculteit Geesteswetenschappen. De taak van ICT & Media bestaat uit het bieden van faciliteiten aan medewerkers en studenten op het gebied van automatisering en multimedia voor onderwijs en onderzoek. Voorbeelden van voorzieningen voor studenten zijn de computerleerzalen (CLZ), de talenpractica, de videomontage voorzieningen, een studio en een helpdesk.

Naast de faciliteiten waarvan studenten zonder begeleiding gebruik kunnen maken, heeft ICT & Media de beschikking over een audio- en video-afdeling, waar opdrachten kunnen worden afgegeven of onder begeleiding van technici kunnen worden verwerkt. Ook beschikt ICT & Media over een uitleen-/verhuurafdeling. Voor een aantal van deze diensten worden kosten in rekening gebracht. Deze diensten zijn uitsluitend beschikbaar voor medewerkers en studenten van Geesteswetenschappen. Als u van een andere faculteit bent, neem contact op met het Facilitair Service Centrum om te informeren naar beschikbare diensten.

Diensten ICT & Media

Helpdesk ICT & Media
Adres: Drift 10, kamer 3.01/ 3.04
E-mail: ictenmedia@uu.nl
Telefoon: 030 253 8100 (van 11.00 – 15.00 uur)
Openingstijden: op afspraak

Voor de meeste algemene vragen over ICT-voorzieningen en hulp bij ICT-problemen kun je terecht bij de centrale ict-dienst ITS.

Antwoorden op veelgestelde ICT vragen zijn te vinden via de informatiepagina IT-voorzieningen en via de A-Z lijst met voorzieningen voor studenten.

ICT-problemen kun je melden via de Self Servicedesk van het ICT Service Centrum.

Audiovisuele diensten

De afdeling Audiovisuele Diensten werkt zowel voor de Faculteit Geesteswetenschappen als voor derden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitale opname- en montagetechnieken. Daarnaast verlenen medewerkers van deze afdeling assistentie bij het video-onderwijs van de Faculteit Geesteswetenschappen. Hier zijn ook diverse videomontageruimtes aanwezig, waar studenten voor hun studie vrij gebruik van kunnen maken en een studio. De begeleidende docent dient een schriftelijke verklaring af te geven over de aard en het doel van het onderzoek of de productie. Het is noodzakelijk tijdig te reserveren.

Contactgegevens
Contactpersoon: Hans Schuurman
Adres: Drift 10, kamer 3.01
E-mail: J.H.Schuurman@uu.nl
Telefoon: 030 253 9119

Uitleen van audiovisuele apparatuur

De uitleen- en verhuurafdeling is specifiek bedoeld voor onderwijs en onderzoek van studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen. Je kunt op deze afdeling terecht voor het volgende: opname-, weergave- en projectiemiddelen, digitale fotocamera’s, videomontage, audiostudio, theaterstudio. Studenten kunnen voor hun studie hiervan gebruik maken. De begeleidende docent dient een schriftelijke verklaring af te geven over de aard en het doel van het onderzoek of de productie. Het is noodzakelijk tijdig te reserveren.

Reserveringen uitsluitend via e-mail: ictenmedia@uu.nl

De verklaring van de docent mag per e-mail met de aanvraag worden doorgestuurd. Ophalen en terugbrengen geschiedt op afspraak.

Contactgegevens
Adres: Drift 10, kamer 3.01 / 3.04
Email: ictenmedia@uu.nl
Telefoon: 030 253 8100
Openingtijden: op afspraak

This post is also available in: Engels